Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Metal Müziğin Ülkemizde Yozlaşması!
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu ülkede ne yazık ki metal müziğe verilen değer sıfıra yakındır usta. Örneğin en bilindik metal grubumuz olan pentagramı acımasızca ve sadece ön yargılardan dolayı eleştirenler var. Aşık Dertlinin türküsü olan "Şeytan Bunun Neresinde" yi coverladıktan sonra ateist muamelesi görmüş, 80'lerde kolsuz tişört giyip saçlarını uzattıkları için eşcinsel damgası yemişlerdir. Halbuki Türkiye'de böyle zor bi ortama rağmen bu tarz müzik yapmayı başarabilmiş sayılı gruplarımızdan biridir pentagram. Ama bunu o kişilere anlatmakla harcayacağın zamanı, kendi egzersizlerine harcasan belki yeni bi metin türkcan çıkarırsın ortaya
Yorum
-
adamnmk isimli üyeden alıntı Mesajı gösterMaster Of Puppets sırf baş ağrısı mı?
Hmm...
Sırf 2 tane metal şarkı dinleyip o şarkıyı yazan grubun hemen fanı olup ertesi gün ben metalciyim diye gezenlerle dolu çevrem. Bu beni tabiki rahatsız ediyor. Genelde bu tür kişiler dinlediği 2 şarkının sözlerini öğrenmiyorlar bile. Onları dışlamaktansa daha çok şarkı dinletmeye çalışıyorum. Bence en iyisi bu, arkıyı dinlerken sözleriyle dinlemelerini tavsiye ediyorum. Çevremizdeki bu tür insanlara Metal müziğinin aslında ne olduğunu öğretmeliyiz. Eğer moda gibi bir şey zannedip dinliyorlarsa ben daha çok şarkı dinlemesi için zorladığımda bırakıyorlar zaten dinlemeyi değilse de yeni tarz müziklere merak salıyorlar. Her iki türlü de ben ve metal dünyası kazanç sağlıyor . Hatta kimi Metal müziğinin hastası olup benden de daha iyi fan oluyor.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum